19.01.2023.

14:50

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

DARKO LAZIĆ KUPIO BURME, A NJEGOVA VERENICA SE SKINULA! Pevač ženi zgodnu Katarinu! (VIDEO)

Darko je definitivno rešio da se oženi Katarinom, a njih dvoje odabrali su i simbole ljubavi, te su gledali prstenje što je snimila ekipa "Paparaco lova". Šarmantni pevač zasmejavao je dame, pa su se čak i prodavačice u zlatari smejale njegovim izjavama.

Informer

Lazić rešio da se ženi... Darko i Katarina u zlatari

Ono što se spekuliše jeste da je pevač tražio blagoslov da bi oženio Katarinu.

Darko Lazić prisustvovao je nedavno liturgiji u Hramu Svetog Save, gde je bio s devojkom. Njih dvoje su oko devet časova došli u Božiju kuću. Bili su nasmejani i srećni, ali su pevača u jednom trenutku savladale emocijem pa je zaplakao nad ikonama. Jutarnju liturgiju držao je vladika Stefan Šarić. Duhovnik im je nakon očitane molitve dao i blagoslov za brak i zajednički život.

Informer

Isprobali, pa kupili prstenje... Katarina i Darko

A kako je on sada temeljno isprobao sve burme koje je razgledala njegova verenica, jasno je šta sledi. S druge strane njegova devojka danas je sve počastila snimkom na kojem je obnažena i uvijena samo u peškir.

Informer

Katarina pokazala zašto je Darko ženi...

Katarina je poznata kao neko ko mnogo trenira, ali je sada sve oduševila izgledom dok stoji u kupatilu mokre kose u peškiru, te je jasno zbog čega je Lazić odlučio da je oženi.

BONUS VIDEO: