20.01.2023.

07:05

Foto: Dejan Živančević

Džet set

VOLEO BI DA IMA ZOO-VRT SA EGZOTIČNIM MAČKAMA I MEDVEDIMA Veljko Ražnatović otkrio: Mrzim grad, ja sam za selo, šta da radim u beogradskom smogu!?

Veljko ne žali što se preselio na selo.

Informer

Veljko Ražnatović

- Prekretnica da pređem na selo desila se kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat, a ja ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, užasava me to ispijanje kafa po kafićima. Ove stvari koje radim na selu ne mogu nikako u Beogradu. Ne vidim šta bih mogao da radim u tom beogradskom smogu?! - priča Veljko i otkriva čime se bavi u Titelu:

- Privlače me seoski poslovi, nadam se da ću se više posvetiti poljoprivredi. Voleo bih da imam i mini zoo-vrt s ugroženim životinjama, poput egzotičnih mačaka, medveda...

Kuća u miraz


Ražnatović priča i šta radi u slobodno vreme, kad ne trenira boks.

Informer

Veljko Ražnatović uživa u druženju sa psima...

- Uživam sa psima i u vožnji motora. Dolazi mi društvo, igramo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije ovde nego u Beogradu. Nigde ne izlazim, a ako to poželim, sve mi je blizu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi Sad na 20...

Veljko sa porodicom živi u kući koju je dobio u miraz, a prve komšije su mu tast Bogdan i tašta Danijela.

Informer

Bogdana Rodić, Veljkova supruga

- Uvek imam nekog da pazi na mog sina. Njemu je lepo u Titelu, a lepo mu je i kod moje mame u Beogradu. Međutim, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde u Titelu. Smatram da je za njega zdravije da odrasta na selu!


Željko je ljubomoran

Veljko će uskoro dobiti još jednog sina. Njegova supruga Bogdana ušla je u šesti mesec trudnoće.

Informer

Veljko i Bogdana su dobili sina Željka, a na putu je i još jedno dete

- Veljko je presrećan, od početka je govorio da je siguran da opet nosim dečaka. I bio je u pravu. A ja sam htela devojčicu i navijam da će treće dete da bude ćerka - kaže Bogdana i otkriva kako mali Željko reaguje na to što će dobiti brata:

- Navikao je da je u centru pažnje, pa je malo ljubomoran. Kažem mu da dođe da poljubi stomak, da ljubi batu, a on neće!

Sve ovo možete da pogledate u 17. epizodi "Ceca šoua" večeras od 22 časa na Blic televiziji.
 

Veljko plivao za časni krst, Ceca u bioskopu

Veljko Ražnatović plivao je juče za časni krst! On je poranio na Bogojavljenje i zaplivao u hladnoj reci u Titelu. Cecin sin je na Instagramu objavio snimak na kojem se vidi kako izlazi iz vode i pokazuje tri prsta.

Informer

Veljko Ražnatović je plivao za časni krst

- Bog se javi - rekao je Ražnatović.

Za to vreme, njegova majka Ceca je sa snajkom Bogdanom bila u bioskopu!

BONUS VIDEO: