21.01.2023.

13:11

Foto: E-Stok

Džet set

ŠTA MI JE TREBALO DA SE RAZVODIM!? Suzana Mančić progovorila o krahu braka, pa otkrila zbog čega najviše žali!

Suzana se razvela 1997. godine, sa suprugom je dobila dve ćerke, međutim, posle izvesnog vremena razmišljanja na tu temu, ovako je u stvari donela odluku da prekine taj brak. 

Informer

Suzana Mančić, voditeljka

- Svi ulazimo u brak sa željom da to traje do kraja života - počela je Suzana u emisiji „Na ivici pakla", pa nastavila o tome kako, kada ljubav počne da se gasi, svi ljudi takođe ulažu određeni napor i pokušavaju da je iznova učine stabilnom, jakom. 

- Samo sam se jednog jutra probudila i rekla: „Bože dragi, pa imam tek 40 godina. Da li treba da živim bez ljubavi do kraja života?" I, tako sam se razvela. Kad pogledam, nismo se mi svađali, imali velikih sukoba... Možda sam mogla da uložim još jedan napor, ali možda i ne - objašnjavala je ona, koja veruje da se „sve desi baš onako kako je i trebalo".

Informer

Suzana Mančić, voditeljka

Mančićeva je naglasila da su se njih dvoje veoma voleli i iz velike ljubavi rešili da „stanu na ludi kamen", ali da izgleda samo nisu imali sreće. Kasnije, u svom poznatom, pozitivnom tonu, ispričala je da joj je bilo teško samo kada je trebalo da „vuče stvari s pijace". 

- Najteže mi je bilo kad je trebalo da vučem (stvari) s pijace. „Jao, šta mi je trebalo da se razvodim?" Moj muž je bio zadužen za pijacu, to je voleo, pričao je sa seljacima, uvek donosio najbolje. A ja, sirota, više uopšte i ne idem tamo - kazala je ona, te dodala da je tako zato što je uvek prepoznaju, pa se zapriča, a onda kući „donese gluposti, sve nekvalitetno i gnjilo". 

- Sreća je izabrala mene. Brzo sam dobila posao u ZAM produkciji sa Sašom Popovićem i imala sam tu sigurnost. Žena koja radi ima sigurnost i posebnu vrstu samopoštovanja - napominje ona. 

BONUS VIDEO: