23.01.2023.

13:50

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

SORAJA VUČELIĆ TRUDNA! Starleta skoro DEVET MESECI krila da je u drugom stanju! ŠOK!

Vučelićeva je godinama u stabilnoj vezi, pa je sa svojim partnerom odlučila da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. Soraja je ušla u deveti mesec, a mali krug ljudi je upućen u to da će uskoro postati mama, piše Kurir.

Informer

Soraja Vučelić, starleta

- Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim načinom života. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svet. Verujte mi da uživa i da je ne zanima ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama ugasila je društvene mreže i posvetila se porodici - kaže izvor za gorepomenuti list.

Na početku trudnoće imala saobraćajku

Poslednje informacije o Soraji bile su u novembru prošle godine o tome da je imala saobraćajnu nezgodu u Albaniji i da se krila od emotivnog partnera, a tada je već bila trudna. Iako se tada dosta spekulisalo o njenom zdravstvenom stanju, ona se na kraju oglasila i izjavila da je zadobila samo lakše povrede:

- Primorana sam da reagujem. Najpre moram da kažem da muškarac sa kojim me dovodite u vezu nije dečko sa kojim sam ja u bilo kakvom odnosu. Mene niko nije pozvao da me pita bilo šta o tome, već piše ko šta hoće i navodi insinuacije koje nemaju vezu sa mnom. Jedino što je tačno da sam imala udes - kazala je Soraja tada:
- Na sreću, prošla sam s lakšim povredama i brzo sam puštena na kućno lečenje. Želim ovim putem da zamoli da me niko ne dovodi u vezu sa oženjenim muškarcima i sa ljudima koje i ne poznajem. Moj emotivni partner je totalno druga osoba od one sa kojom me javnost povezuje. Zato moram da reagujem da se laž ne bi širila u pogrešnom smeru - rekla je starleta.

BONUS VIDEO: