23.01.2023.

14:48

Foto: printscreen

Džet set

UPUCAN DRUG SLOBE RADANOVIĆA, POGOĐEN U GRUDNI KOŠ! Pevač se oglasio nakon incidenta na Kosovu i Metohiji!

Pucnjava se dogodila kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu, a Radanović se odmah oglasio i otkrio da je Delević kritično:

Informer

Sloba Radanović se oglasio

- Pucano je na moje drugove, jedan je ranjen i u teškom je stanju - napisao je Sloba u prvoj objavi, a onda je dodao:

Informer

Sloba se oglasio

- Dokle će Evropa da okreće glavu od stradanja srpskog naroda na Kosovu?- zapitao je Radanović.

Informer

Inače, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković jutros je izdao saopštenje ovim povodom u kojem je opisan napad na Srbe:

- Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu. Njegov suvozač Dušan S. tek puk srećom je prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan - navodi se u saopštenju.

Kako je Petković dodao, pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i razloga Rosu policija maltretira.

- Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa koga svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini, što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM - naveo je Petković.

BONUS VIDEO: