24.01.2023.

08:20

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

PEVAČ SE OŽENIO, A BIVŠA MU SE BORI S DEPRESIJOM! Daniel Kajmakoski objavio fotografije s venčanja, a Kristina otkrila kako živi s činjenicom da nisu zajedno!

Kristina je čak i javno govorila o depresiji u kojoj je bila, te objasnila kako se izborila:

Informer

Zbog njega upala u depresiju... Danijel i Kristina

- Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce - rekla je tada manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vežbanje.

- Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vežbam. Svakog dana sam odlazila u teretanu - kazala je tada Dimitrijevska.

Informer

Pevač sa novom ženom...

Kristina i Daniel imaju sina, a Kajmakoskom su predviđali uspešnu karijeru, ali se on zbog porodice povukao iz medija i vodio potpuno miran život. U februaru 2017. godine je dobio sina Davida sa trinaest godina mlađom lepoticom, ali brak nije potrajao, pa su se razišli.

Sada je objavio fotografije sa građanskog venčanja sa svojom drugom izabranicom, kojoj je uz fotografije uputio emotivne reči:

- Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom.

BONUS VIDEO: