25.01.2023.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

PEVAČICA POKRENULA NOVI BIZNIS NA ZLATIBORU! Ivana Selakov dala pola miliona evra za dve kuće!

Pevačica je odlučila da se, pored pevanja, bavi i izdajom nekretnina, pa je sa suprugom Peđom Mirkovićem uložila novac u dve luksuzne kuće na poznatoj planini.

- Ivana je, usled pandemije koronavirusa, shvatila da je posao kojim se bavi neizvestan. Zato je sa suprugom kupila imanje, na kom je izgradila dve nekretnine, koje izdaje - kaže izvor blizak paru i dodaje šta sve gosti mogu da koriste:

- Obe kuće imaju po tri spavaće sobe i saunu. Ispred je veliko dvorište sa igralištem za decu, ljuljaškama i klackalicama, ali i deo za pravljenje roštilja, kao i bazen.

Informer

Ivana sa mužem
Vredna
Ivana se uključila u sve poslove izgradnje nekretnina, pa je lakirala drvene površine i birala nameštaj
Izvor Informera

Naš sagovornik kaže da je pevačica učestvovala u svakom detalju izgradnje vila.

- Peđa je mesecima bio na Zlatiboru, gde je nadgledao radove, a neretko je dolazila i Ivana, koja se uključila u sve poslove. Ona je lakirala drvene površine, birala nameštaj... Radnicima je u prvi mah bilo nezamislivo da vide pevačicu koja u trenerci rinta. Shvatili su da je žena normalna i da se ne ponaša kao zvezda, iako to jeste - priča naš sagovornik i dodaje da su vile nazvali po njihovoj ćerki Kruni.

Informer

- Ime objekata, ali i sve ostalo je u obliku krune - logo na peškirima, sapunima, šamponima... Vodili su računa o najsitnijim detaljima da sve izgleda savršeno.

Iako su mnogo novca uložili u nekretnine, Ivana i Peđa nisu želeli da "deru" svoje goste.

- Cena noćenja u kući je 100 evra, što je veoma pristupačno s obzirom na to da je Zlatibor papreno skup. Kuća pored njih se izdaje za 500 evra, ali Ivana i Peđa to nisu želeli. Hteli su da njihov smeštaj bude za svačiji džep i da najviše dolaze porodice sa decom - završava naš izvor.

BONUS VIDEO: