25.01.2023.

13:24

Foto:

Džet set

BALKAN PATI ZA NJIM! Toše Proeski bi danas proslavio 42. rođendan, da nije tragično nastradao!

Svi njegovi obožavaoci širom Balkana bili su šokirani zbog ove vesti i svi su bili u neverici dok se nisu pojavile fotografije pevačevog smrskanog džipa.

Prilikom rekonstrukcije saobraćajne nezgode u kojoj je pevač izgubio život, ali i na osnovu svedočenja njegove menadžerke, Proeski je sa povređenom nogom zaspao na mestu suvozača dok se Ljiljana ponudila da odmeni vozača, a kada je on to odbio i ona je utonula u san.

Informer

 

Nedugo nakon toga došlo je do saobraćajke, a iz automobila su se izvukli samo pevačev vozač Đorđe i pevačeva menadžerka Ljiljana Petrović, dok se Toše nije oglašavao na njihovo dozivanje. Nakon 15 minuta stigla je Hitna pomoć, a vatrogasci su morali da izvlače pevačevo telo iz automobila koji je bio neverovatno oštećen.

Danas ga se njegovi fanovi prisećaju tako što objavljuju njegove fotografije i snimke, žaleći što nije živ da proslavi svoj 42. rođendan.

Toše je imao veliki muzički talenat koji je pokazao još u detinjstvu, gde je pobeđivao na raznim takmičenjima.

Popularni pevač je već 1999. objavio je prvi album "Nekade vo noќta" sa jedanaest pesama, a u leto iste godine održao je prvi solistički koncert.

BONUS VIDEO: