27.01.2023.

08:58

Foto:

Džet set

ŠOKANTNA IZJAVA EDITE NAKON ŠTO JE PRETUKLA INDI! Pevačica dobija preteće poruke!

Edita se nije zaustavila na Instagram saopštenju, već je snimila i video za TikTok, gde je kako smatraju mnogi polušala da opravda sebe i Indi, pa je priznala da dobija preteće poruke, ali da se nji dve složno drže.

Informer

 

Pevačica je objasnila da se između nje i Indi ne dešava ništa što se ne dešava i u drugim porodicama, pa je pokušala da objasni da je normalno ući u konflikt i da tako funkcionišu sve porodice u Srbiji.

- Pošto vidim da se viralno širi snimak gde se guram, čupam, bijem sa rođenom sestrom, želim samo da se oglasim s obzirom na to da sam javna ličnost. Da sam normalna, verovatno to niko ne bi video, niti bi nekoga to zanimalo, ne bih morala da se oglašavam - počela je Edita svoje izlaganje, a zatim je rešila svima da zapuši usta i stavi tačku na tuču sa Indi.

Informer

 

Vidim da se baš širi snimak, razni su komentari. Nadam se da znate da nikada u životu nikada ništa loše ni ružno, protiv svoje sestre ne bih rekla. Možete prestati sa pretećim porukama, ali i porukama podrške, jer ovde se ne bira strana. To su neke privatne stvari. Dobro znate da postoje disfunkcionalni i funkcionalni odnosi porodični, da nigde nije savršeno. Danas se bijemo, sutra se volimo i obrnuto, ništa se nije desilo što se inače u porodicama ne dešava. Sve je u najboljem redu - objasnila je Edita, što je zaprepastilo mnoge - rekla je Edita u svom video klipu.

BONUS VIDEO: