30.01.2023.

08:40

Foto: Žarko Radovančev

Džet set

TO ŠTO SE PISALO DA SAM GOTOV, NANELO MI JE OGROMNU ŠTETU! Keba progovorio o zdravstvenom stanju, a onda otkrio šta je kazao sinu nakon razvoda!

Keba se oglasio i otkrio da su mu vesti vezane za njegovo zdravstveno stanje nanele štetu:

Informer

Pevač tvrdi da mu je zdravstveno stanje dobro... Dragan Kojić Keba

- Moje muzičko bogatstvo je to što pesma "Plavo oko" traje punih 35 godina, i baš toliko se zna za moje ime. Kao što vidite živ i zdrav sam, odlično se osećam. Naravno da nije prijatno pisati o nečijem zdravstvenom stanju, može ali samo ako su informacije tačne. To što se piše po proceni nekih bolesnih umova, da sam gotov, da je kraj, nanelo mi je i materijalnu i nematerijalnu štetu. Otkazani su mi nastupi, ljudi su verovali u te naslove. A duhovno, nematerijalno, sa tim se borim, živim život. Živim sa tim i podnosim, nije svejedno kad neko tako nešto napiše - počeo je Keba i dodao:

Informer

Keba ponosan na sina iako se Igor razveo...

- Hvala prijateljima koji se brinu i koji proveravaju da li sam dobar. Nikakva angina pektoris ne postoji. Odlučio sam da moraju da dokažu sve to što pišu, red je da se uozbiljim. Nisam pobornik da je svako pisanje reklama. Ima onih koji kažu: "Daj napiši i stavi dobru sliku". Nemoj da pišete ništa - rekao je on.

Keba je pričao i o svojoj mezimici Nataši, koja već godinama živi u Americi.

- Nataša je srećna, zadovoljna, puna elana, ni za Igora problema nema. Oni mene ne nose kao teret. Oni su poneli najlepše iz kuće ono što se može poneti. Sada od Nataše može da se čuje samo osmeh, vedrina i pozitivnost, ni najmanje je ne dotiče - naveo je on.

Pevač je rekao da nikad nije komentarisao ljubavni život svog sina Igora Kojića i da mu se nije mešao u izbore. On je potom rekao da nije ni prvi ni poslednji koji se razveo, ali i da ne zna da li ima novu devojku.

Informer

Keba tvrdi da je njegova ćerka veoma srećna... Nataša Kojić

- Kao roditelj nisam napravio grešku. Neću da utičem na to šta njihovo srce bira. Živ čovek pogreši, nisu prvi koji su se razveli. To sam davno obećao Igoru i Nataši da neću pričati o njima. Lakše će svi doći do mene nego do njih dvoje. On je nedavno dao intervju gde je mnoge stvari objasnio. Ne želim da pričam o njegovim vezama, da li ima devojku, ne znam. Nije me upoznao sa novom devojkom, ne verujem novinama, dok mi on ne kaže. On će da mi kaže: "Ćale, tako je ili nije". Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam - rekao je Keba, a potom prokomentarisao i svoj brak:

- Ja sam obziljan, mnogi misle da živim neozbiljan život, ali to nije tako. Kako me Olja i na koji način prati, to su male tajne ljubavi. Nema jače reči od ljubavi - istakao je pevač za "Premijeru Vikend Specijal".

BONUS VIDEO: