30.01.2023.

20:51

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

PEVAČICA OTVORILA VRATA LUKSUZNOG STANA! Nataša Bekvalac posle renoviranja konačno pokazala dom na Dedinju! Ovako izgleda njen raj!

Bekvalčeva je nekoliko puta istakla da je želela da svoj životni kutak promeni u potpunosti, od poda do plafona, kako je ništa ne bi asociralo na prošlost, u čemu je uspela, jer je svaki detalj pažljivo birala.

Informer

 

Posle višemesečnih radova, pevačica je prezadovoljna rezultatom kojim se pohvalila na Instagramu, gde su fotografije njenog doma naišle na oduševljenje.

Očekivano, sve je u omiljenim Natašinim tonovima - bežm braon i belim. U Instagram objavi opisala je svoju zamisao, a zahvalila se i dizajneru enterijera, koji joj je pomogao da ideju sprovede u delo.

https://www.instagram.com/p/CmMjPlZMSA8/?utm_source=ig_web_copy_link

- Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo iz pocetka. Od poda do plafona. Faza - siva! Želela sam samo jedno... Da ništa, baš ništa, ni jedna jedina stvar, sitnica, nema veze sa prošlošću. Ove devojke ne žive u prošlosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga. Moje želje u vezi sa našom kućom niko bolje ne bi mogao razumeti od prijatelja kuće. Od kada smo se upoznali i postali prijatelji imala sam želju da baš i samo on uredi naš dom. Napokon je pristao. Ovaj dom konačno je postao naše ogledalo. I konačno mi se sviđa šta u njemu vidim - napisala je pevačica, a fotografije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: