31.01.2023.

21:24

Foto: printscreen

Džet set

DARKO LAZIĆ VAN SEBE, NE MOŽE BEZ KATARINE! Novom objavom pokazao koliko pati! RAZLAZ JE BIO NEMINOVAN!

Uprkos pričama i spekulacijama o navodnom raskidu, pevač uživa u ljubavi sa svojom devojkom Katarinom.

Darko Lazić je otputovao u Australiju na zakazanu turneju, gde ne prestaje da misli o svojoj dragoj, o čemu svedoče i storiji koje objavljuje na Instagramu skoro svaki dan, a posvećuje ih svojoj nežnijoj polovini koja je osvojila njegovo srce.

Katrina zbog poslovnih obaveza nije mogla da krene sa popularnim folkerom u daleku Australiju, pa se čuju svaki dan putem poruka i video poziva. 

Pevač je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako obavlja video sa svojom devojkom, dok mu je njena sestra poručila da mora da pregura ovu razdvojenost i da izdrži bez nje.

Informer

 

Zete izdrži, još sedam dana bez žene - napisala je Katarinina sestra, dok je Lazić vidno patio za svojom izabranicom.

Mnogo puta do sada pisalo se o njihovom razdvajanju, koje je sada konačno usledilo, doduše ne emotivno, već samo fizičko, ali je svima sada jasno da je ljubav između folkerka i instruktorke zaista jaka.

Lazić je 2014. godine oženio pevačicu i voditeljku, Anu Sević koja je u tom trenutku bila u osmom mesecu trudnoće, a venčai su se u tajnosti.

Njihov brak je potrajao do 2019. godine, a u tom trenutku su se sporazumno rastali i starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom je dato Ani.

Turbulentan odnos sa bivšom suprugom ponovio se i kada je uplovio u vezu sa Marinom Gagić, a o njihovom odnosu se mnogo pisalo i pričalo, bilo je navoda i da je Lazić vara, što nikada nije potvrđeno.

Dok su bili zajedno, pevač je u jednom trenutku verio i planirali su venčanje. Marina je rodila sina Alekseja, ali veza sa Lazićem nije potrajala.

Informer

 

Nakon raskida sredinom prošle godine, Darko je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak koja nije dugo potrajala.

Darko Lazić važi za kontroverznog pevača o čijem turbulentnom ljubanom životu se mnogo spekuliše i piše.