05.02.2023.

11:08

Foto: printscreen

Džet set

VODITELJKA SE UDALA ZA BIZNISMENA I NESTALA SA MALIH EKRANA! Evo čime se danas bavi i kako izgleda!

Početkom 2000-ih godina, atraktivna brineta je važila za jednu od najpopularnijih voditeljki, a bila je i omiljeno TV lice mnogima.

Vodila je mnoge emisije koje su bile izuzetno popularne, a onda je “preko noći” nestala sa javne scene.

Informer

 

Voditeljka je 2012. godine izgovorila sudbonosno "da" po drugi put, udavši se za prebogatog biznismena Branislava Grujića.

U vreme svoje televizijske karijere, Branka je bila udata za Momčila Lavrnića, sa kojim je dobila sina Luku.

Kada je ljubavi došao kraj, Momčilo se ubrzo nakon razvoda oženio Anom Stanić, a Branka je nastavila da radi i gradi svoju karijeru.

Brankin muž je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. 

Informer

 

Luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

Informer

 

Branka se posvetila porodičnom životu, a iako je dugi niz godina nema u medijima, ona je i te kako aktivna na društvenim mrežama gde redovno pratioce izveštva o događajima iz svog života.

Na njenom profilu vrlo često se mogu videti fotografije sa egzotičnih destinacija na kojima popularna voditeljka uživa. 

Putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih žena u Srbiji, sada krase život nekadašnje TV zvezde koja će ostati upaćena kao dobar novinar i još bolja voditeljka.

Informer