06.02.2023.

18:06

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

(FOTO) OVO JE KUĆA JEDNE OD NAJBOGATIJIH PEVAČICA NA ESTRADI! Nećete verovati kako izgleda njena vila i šta sve poseduje!

Pored luksuzne vile na Dedinju, ona poseduje još jednu atraktivnu nekterninu za koju javnost dugo nije znala.

Radi se o nekretnini na Trošarini u blizini Torlaka, na dva sprata, sa ogromnom terasom i visokom ogradom, a ova vila svojim izgledom podseća na dvorac kao iz bajke.

Pevačica je dugi niz godina na estradi, vredno radi i voli pametno da investira, nikada nije bila neko ko nepromišljeno troši novac. 

Informer

 

Priča se i polemiše da njene nekretnine vrede par miliona evra, a takođe se spekulisalo da antikviteti i umetničke slike koje je godinama marljivo sakupljala dosta koštaju i da je morala dobro da se "isprsi". 

Informer

 

Vera Matović od kako je zaradila svoj prvi honorar, svoj novac ulaže u umetnine i to su uglavnom slke srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića za koje je izdvojila veliku svotu novca.

Pevačica nije volela da javno govori o svojoj kolekciji, ali se spekuliše da njena umetnička dela vrede milione evra.

Informer

 

- Ne volim da pričam o slikama koje posedujem jer ih ne kupujem da bih govorila o tome već za svoju dušu. Ne smatram da je istina da imam milione u slikama, ali neću to da demantujem. Ima tu nečeg vrednog, mada ne baš toliko - rekla je pevačica za Informer.

Vera u svom domu poseduje stilski nameštaj, svaki deo kuće je poseban i opremljen je sa puno ljubavi.

Informer