06.02.2023.

19:37

Foto:

Džet set

ČIPKASTI VEŠ, HALTERI, GRUDI KOJE KIPE! MAMA IGRE JE NEKADA BILA SEKS SIMBOL BEOGRADSKOG ASFALTA! Niko ne veruje da je ovo Vesna Rivas! (FOTO)

Poznato je da je pevačica i rijaliti zvezda, Vesna Rivas, u mladosti harala beogradskim asfaltom i da je svojim izgledom privlačila sve poglede jačeg pola, što dokazuje i fotografija koja se objavljena iz perioda sa početka njene karijere.

Ona je za prilike postera tadašnjeg časopisa pozira u provokativnom izdanju, u kom je dodatno istakle svoje atribute, a čini se da je još tada uspela da potpuno podigne prašinu.

Podsetimo se, Vesna u to vreme nije mogla da se okrene a da je ne startuje neki gospodin. Ima i onih dosta mlađih koji su bili opčinjeni njenom pojavom, ali ih je ona vrlo brzo postavljala na svoje mesto i na sebi svojstven način.

Informer

Vesna Rivas nekada

Ono što se može primetiti je to da se Rivasova i nakon toliko godina nije znatno promenila, ostala je dosledna svojoj bujnoj plavoj kosi, a isto tako i sama priznala da se sa namerom ugojila kako bi izbegla muškarce kojima je bitan samo fizički izgled.

- Kada sam mršava i doteram se onda sam pokretni štap sa grudima i vrckam po prirodi i onda sam lepak za klince, dripce, kriminalce i policajce. Želim bar da se rešim tih što se lože na izvajana tela jer imam i bez toga dosta udvarača ali i čoveka kojeg volim - istakla je ona u jednom od intervjua.