07.02.2023.

19:42

Foto: printscreen

Džet set

PROŠLOST BILJE JEVTIĆ VIŠE NIJE TAJNA! Osvanula fotografija kako se ljubi sa poznatim šmekerom! (FOTO)

Skladan odnos kojim Bilja Jevtić i Aca Ilić mogu da se pohvale, prava je retkost na estradi i nešto na čemu je potrebno puno raditi. Supružnici, čije emocije nisu ništa manje niti drugačije od onih s početka romanse, potpuno su već tri decenije fokusirani jedno na drugo i sina Ivana, koji studije prava privodi kraju, a brojni izazovi, životne prepreke i zrele godine nisu ih nimalo promenile.

Oduvek se Blja držala podalje od skandala, nije dozvoljavala da iko upire prstom u nju, uvek dostojanstveno odevena, suzdržana u prisustvu medija, pa i kolega posebno muških, zbog ćega je jedan detalj iz prošlosti posebno bio interesantan njenim fanovima. 

Naime, pre par dana na jednoj "Instagram" stranici osvanula je Biljanina fotografija na kojoj ona pozira kraj kolege Radoslava Rodića Rokija. Ništa tu ne bi bilo čudno ni intrigantno da muzičar pevačici nije udelio poljubac.

Svi su odmah posumnjali da je u pitanju bivši dečko Biljane Jevtić, ali kako je ona tada već bila u vezi sa Acom zaključak je da je reč samo o kolegijalnom odnosu. Roki je prvi folk pevač autorskog tandema Marine i Fute. Tri godine zaredom ostvario je pobede na "Mesamu", a neke od njegovih pesama su "Volim da te volim",  "Žena". Oženjen je i ima ćerku karatistkinju.