09.02.2023.

20:52

Foto:

Džet set

ZASIJAO DIJAMANTSKI PRSTEN! Nina Radulović se verila?!

Nakon razvoda od Branislava Lečića, Nina Radulović uplovila je u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem i to je nešto o čemu je čitava javnost mesecima govorila. Svi su bili upoznati i sa razlozima raskida sportiste i voditeljke, koja je nedugo po okončanju romanse donela važnu odluku a tiče se njene privatnosti.

Budući da su kolege tokom razvoda, pa i posle nakon raskida veze sa Krajinovićem bile nemilosrdne prema Nini, da se mnogo zalazilo u delove njene intime, koje ona u tom momentu nije bila spremna da podeli, zbog čega je bila tužna i ranjiva, nije bilo iznenađujuće kada je poželela da ubuduće emotivne partnere ne izlaže pogledima publike. Sa kim se zabavlja, putuje, ko se naziva očuhom njenog i Lekinog sina Lava zadržala je za sebe, međutim, jedan detalj joj se nedavno omakao zbog čega je ponovo zaintrigirala javnost svojim ljubavnim statusom. 

Naime, Nina Radulović je objavila na svom "Instagramu" fotografiju na kojoj je u prvom planu prsten, po svoj prilici dijamantski. Do njega su poređana još dva, ipak taj jedan se posebno istakao i stvorio temelje za priče o veridbi. 

Informer

Još uvek se čeka potvrda Radulovićeve, koja će ako je sve gore navedeno istina.