12.02.2023.

17:37

Foto: printscreen

Džet set

MILICA SE PREDOMISLILA U VEZI ANINOG KONCERTA: To je kao da vam neko opljačka kuću, a vi posle ispijate kafu s njim!

Pavlovićeva se oglasila u emisiji "Premijera Vikend Specijal" nakon koncerta koji je održala sinoć u hali "Čair" i najpre istakla da je presrećna, ali kako je kazala dve najvažnije osobe su joj ipak falile:

Informer

Milica ponovo odgovorila Ani

- Došli su iz Švajcarske, Hrvatske, Beograda, Kruševca, ceo region. Bila je moja tetka zajedno sa maćehom i ponosne su. Iskreno, samo su dve osobe falile večeras i ja ne mogu to da ne kažem. Tu sam gde sam zahvaljujući to dvoje ljudi. Usadili su u meni da se lepo ophodim prema ljudima, da negujem i prijateljstva i publiku, da se borim pošteno i srcem. Baka mi je uvek govorila "Miko igraj, Miko pevaj", deda se radovao i ta njihova iskra u očima mi je falila, fale mi. Koncert sam zaista posvetila Vladimiru i Radi - rekla je Milica.

Milica Pavlović posebno je izdvojila poruku koju je dobila od kolege pevača Saše Matića.

- Saša Matić mi je rekao da želi da krenem sa novom rečenicom, u novi red i da i dalje koračam sigurnim stepenicama - rekla je Milica.

Informer

Ana Nikolić

Poznato je da je pevačica u sukobu sa Anom Nikolić od afere "Provereno". Otkrila je da li će odgovoriti na njen poziv i pojaviti se kao gošća na koncertu koji Ana organizuje u Areni.

- Zaista žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče - rekla je Milica.