13.02.2023.

13:27

Foto: Miloš Miletić

Džet set

BEBA SAMO ŠTO NIJE, OSVANULE NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE ANE KORAĆ! "Jedva čekam da zagrlim sina"! (FOTO)

Čim je saznala da je u blagoslovenom stanju, povukla se sa društvenih mreža i javnog života. Punih devet meseci je uživala i maksimalno bila posvećena "drugom stanju".

S obzirom na to da se termin za porođaj približio, Ana je odlučila da uradi set fotografija za uspomenu. Sa zekom u naručju i patikicama za bebu pozirala je u elegantnoj beloj haljini i crnom odelu i pokazala trudnički stomak.

Srećna i zadovoljna osmeh nije skidala sa lica, a iako je u devetom mesecu besprekorno izgleda. Utiske o trudnoći je podelila za medije.

Informer

Ana Korać broji sitno do porođaja

- Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe- kaze Koraćka.

Ona je pre nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

- Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim što ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću- poručila je Ana.