14.02.2023.

08:15

Foto: printscreen

Džet set

NEOČEKIVANA SARADNJA POP ZVEZDE I MLADOG MUZIČARA! JK i Vojaž se pomirili i snimaju duet!

Pevačica je na Instagramu otkrila naziv pesme "11:11" i tagovala mladog repera.
- U numerologiji ovaj odnos brojeva simbolizuje novi početak, kreativnost i inovaciju. Njih dvoje spremaju duet koji će se naći na Jeleninom novom albumu. To će biti pravo iznenađenje za njihove fanove - kaže izvor za Informer.


Novi početak
Pesma se zove "11:11". U numerologiji ovaj odnos brojeva simbolizuje novi početak, kreativnost i inovaciju

Iznenađenje


Najava njihove saradnje mnoge je iznenadila jer je Jelena prošle godine, nakon Vojaževog nastupa na festivalu Mjuzik vik na Ušću, žestoko izvređala repera.
- Pet minuta slave može imati svako, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv, znoj, novac, srce, mozak, želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvezda koja sija. Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je 'ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može. Ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine - rekla je Jelena tada, a Vojaž nije hteo da ulazi u sukob:

Informer

 


- Ne mislim da aludira na mene. Žao mi je ako to misli s obzirom na to da je ona ikona naše estrade, od stila, do šou-biznisa.

Promenila mišljenje


Jelena se, međutim, tu nije zaustavila, pa je, pored Vojaža, potkačila i njegovog drugara i kolegu Nućija.

Informer

 


Ima i duet sa brazilskim
transvestitom Pablom

JK će na novom albumu "Alfa" objaviti i duet "La bomba" sa brazilskim transvestitom Pablom Vitarom. On je poznat u celom svetu, dobitnik je Gremija i MTV evropske muzičke nagrade i ima duet sa slavnom pevačicom Talijom, koja je kod nas najpoznatija po telenoveli "Rosalinda".

- Ti pomenuti traju koliko i te instant pesmice. Smatram da niko od njih niko neće postojati za tri meseca. Smatram da meni nisu potrebne pesme da bih bila najaktuelnija, najplaćenija i najpraćenija. Oni mogu da se nazovu mojim kolegama, ali bave se ovim poslom na amaterski način. Zato traju veoma kratko, nestaju i moraju da izbacuju pesme na tri, pet, sedam dana.
Karleuša je očigledno u međuvremenu promenila mišljenje, pa je rešila da baš sa Vojažem snimi zajedničku pesmu. Kako saznajemo, premijera njihovog dueta biće u maju!