13.02.2023.

23:30

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

JA BIJEM OZBILJNO! Ivana Korab u 6. mesecu trudnoće progovorila o tome koliko je strog roditelj! (VIDEO)

Ivana se pojavila na proslavi 6. rođendana emisije "Ekskluzivno" koju uređuje i vodi Nikola Rumenić i tom prilikom potvrdila da će uskoro ući u šesti mesec, ali da ima osećaj kao da je već prevelika:

Informer

Čeka drugog sina... Ivana Korab

- Za tri dana sam šesti mesec, ali ova druga trunoća se nekako mnogo ispoljila, pa ja kažem da sam 18. mesec- nasmejala je sve Ivana koja bi volela više dece, ali s obzirom na to da može da zatrudni samo vantelesnom oplodnjom koja je za nju veoma težak proces, treću bebu bi možda i usvojila:

- Ja decu obožavam, i bratovljevu decu sam čuvala dugo. Iskreno, volela bih još, ali nekako treća vantelesna, teško. Možda pre usvojim dete. 

Ivana je govorila o usvajanju, a potom se našalila kada su je novianri pitali da li je stroga mama i da li je odgajati decu sada teže nego ranije:

- Pa ja bijem ozbiljno, šalim se (smeh). Smatram da je mnogo teže nego kada smo mi bili mali- izjavila je Korabova koja ne krije da deci ne dozvoljava svašta:

- Mnogo sam stroga, ali nisam neko ko veruje da bi trebalo da ih mlatiš, samo smatram da ne bi trebalo deci sve dozvoliti. 

Šta je sve Ivana kazala pogledajte u videu ispod: