16.02.2023.

09:51

Foto:

Džet set

OVO JE MUŽ VESNE VUKELIĆ VENDI! Pevačica ga GODINAMA krije od javnosti, evo zbog čega!

Vendi već decenijama šokira domaću javnost svojim slobodnim ponašanjem pred kamerama, ali i na nastupima, na kojim dozvoljava publici da je dodiruje i stavlja bakšiš u dekolte. Pevačica se više puta fotografisala za magazine u provokativnim izdanjima i našla se na meti raznih kritika, ali za takvo ponašanje ima podršku supruga sa kojim je već 22 godine u srećnom braku.

Informer

Vendi na jednom od nastupa...

Vesna i Branimir imaju ćerku Nikoletu, a Vukelićeva ih oboje krije od očiju javnosti. Njen suprug i ona godinama uživaju u skladnom odnosu, a u braku su od 2021. godine.

Vendi ističe u javnosti da se sa mužem nikada ne svađa, već da vode intelektualne borbe u kojima ona uvek pobeđuje.

Informer

Vesna Vukelić Vendi, pevačica

- Mi smo totalno različiti, ne mislim to u smislu da smo na ratnoj nozi, već u poimanju. Sve što je meni jako važno, on to nikada nije gušio kod mene - rekla je Vendi.

Otkrila je i zbog čega nikada javno ne priča o suprugu i ćerki.

- Krijem ga jer mi je neumesno da se priča o privatnom životu, ja ne pričam ni o mojoj ćerki. Evo pogledajte Čolu, on ne želi svoju ženu da eksponira. Intima nije za publiku. To je segment mene koji ne pripada javnosti - rekla je Vendi za Hype TV.

Informer

Suprug Vesne Vukelić Vendi i bivši fudbaler...

Vesnin suprug se nikada nije pokazivao u javnosti, pa su mnogi pokušavali da dođu do njegovog lika, a na Jutjubu isplivao je snimak i njegova fotografija.

Jedan od njegovih retkih snimaka jeste i onaj od pre desetak godina, kada je ekipa emisije "Paparaco lov" usnimio njega i njihovu ćerku.