18.02.2023.

10:37

Foto: printscreen/ Instagram

Džet set

NAKON GODINU DANA OD SMRTI SUPRUGA NIKOLINA PIŠEK PONOVO U VENČANICI! Usijale se društvene mreže!

Ona na svom profilu kači postove isključivo vezane za posao ili ćerku i trudi se da svoj život krije od očiju javnosti.

Lepa voditeljka je rešila da obuče haljinu koja liči na venčanicu, poziala je poput modela, a njena slika je sve iznenadila.

Naime, mnogi su pomislili da se možda udaje, ali njeni fanovi su ubrzo shvatili da se fotografisala kao model za špicu koja se priprema i da će se uskoro pojaviti na malim ekranima. 

- Malo glamura ponekad laska egu, da se ne lažemo - napisala je Nikolina.

Informer

 

Nikolina Pišek jako retko govori o svojoj ljubavi prema istoričaru umetnosti Vidoju Ristoviću, ocu svoje mlađe ćerke Une Sofije, koji se iznenada preminuo u maju prošle godine.

Bračni par živeo je skladno, doduše na dve adrese u Beogradu i Zagrebu, ali nikada za sve godine zajedničkog života, nije se ništa ružno moglo čuti o njihovom odnosu. 

Istina Nikolina nije mogla da se odrekne života u svom rodnom gradu, Vidoje takođe te su vrlo često bili razdvojeni, to međutim nije naštetilo njihovoj ljubavi.

Svi su komentarisali da po svemu sudeći strašni udarci nisu ostavili vidljive ožiljke na Nikolinin fizički izgled, te da ona jako lepo izgleda.

Njena objava izazvala je lavinu pozitivnih komentara i oduševila je sve njene fanove koji su se obradovali što je malo aktivnija na društvenim mrežama.