18.02.2023.

12:00

Foto: printscreen

Džet set

SMRT STARLETE SVE JE ŠOKIRALA! Nađena je mrtva u kanalu, uzrok nesreće je misterija!

Njen automobil sleteo je sa puta, a do danas je uzrok te nesreće ostao obavijen velom tajne i večita misterija koja intrigira javnost.

Slađana je od 10. decembra bila nedostupna na svim telefonima, kada je oko 18 časova prešla granicu na putu ka Bijeljini i od tada joj se gubi svaki trag, te se smatrala nestaom. 

Policija je 2014. pronašla slupani ''Golf'' u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin, a šest dana nakon što je pronađen auto prijavljen je starletin nestanak.

Niko do sada nije ispričao šta se tačno dogodilo, a u javnosti su se mogle čuti razne priče i spekulacije.

Informer

 

Jedna od njih je da je Slađa ubijena, jer je volela opasne momke, a pričalo se i da zna mnogo toga o elitnoj prostutuciji u koju su bili upleteni neki moćni ljudi, pa su je navodno iz tih razloga "sklonili" sa ulice. 

Ovi navodu nikada nisu dokazani, a obdukcija je pokazala da su uzrok smrti višestruke povrede koje su nastale nakon sletanja njenih kola sa puta.

Pevač Miki Mećava je nakon vesti da je Slađa pronađena mrtva ispričao za medije da mu se dve nedelje ranije požalila da je neko prati i da strahuje da će je ubiti.

Slađa Guduraš je bila bliska prijateljica rijaliti učesnice i starlete Dalile Dragojević, koja se u vreme njihogog druženja predstavljala prezimenom Moreno u domaćim medijima.

Informer

 

Pojavila se u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je i duet sa reperom Ivanom Ivanovićem Đusom "Silikoni i kubici".

Nekoliko godina nakon njene smrti, prema pisanju medija, njena majka je pokušala samoubistvo.

Gudurašova je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Na večni počinak ju je ispratilo oko 200 ljudi. Imala je 27 godina