21.02.2023.

08:15

Foto: hayp

Džet set

FOLKER TVRDI DA SE U "ZVEZDAMA GRANDA" VRŠE MALVERZACIJE! Lukas: "Grand" uzima novac od takmičara Zato sam napustio žiri

Nakon što je kandidat Dušan Vukadinović javno optužio Snežanu Đurišić da mu je tražila novac kako bi prošao u sledeći krug takmičenja, za naš list se oglasio i Aca:


Nepotkupljiv
Nikada mi niko od roditelja ili dece nije ponudio pare. Osetili su da sam nepotkupljiv
Aca Lukas

- Pre tri godine sam u svojim izjavama nagoveštavao da se od dece traži novac kako bi se što bolje plasirali. Ali do sada se nijedan kandidat nije oglasio i rekao: "Tačno je, meni su tražili pare". Dušan je prvi smogao hrabrosti da iznese istinu u javnost - započinje priču folker.
On dodaje da njega nijedan kandidat nije ni pomislio da podmiti.

Informer

 


- Nikada mi niko od roditelja ili dece nije ponudio pare. Valjda znaju da sam skup. Šalu na stranu, osetili su da sam nepotkupljiv. Imam teoriju za sve ovo: pošteni ne pristanu na ponuđene uslove, "polupošteni" pristanu, a ne puste netalentovanog kandidata da prođe, a nepošteni puste diletanta. Svi mi u žiriju imamo uho i teško je sakriti kad se nešto radi ispod žita.


Pošten
Odgovorno tvrdim da su "Zvezde Granda" najpoštenije takmičenje. Nema zakulisnih radnji
Saša Popović

Prema Acinim rečima, u žiriju je i te kako bilo nepoštenih, koji su prihvatali novac.
- Kada sam shvatio da je Popović upućen u sve i da se pod njegovim okriljem i organizacijom uzima novac, napustio sam takmičenje. Prethodno sam se posvađao s njim! Svašta sam mu rekao, ali i ostalim kolegama. Nisam hteo da učestvujem u svemu tome - iskren je Lukas.
S druge strane, Saša Popović kaže da u "Grand" produkciji nema nikakvih nezakonitih radnji ni malverzacija.


Snežana: Optužbe na
moj račun su odvratne

Snežana Đurišić kaže da su joj smešne optužbe Dušana Vukadinovića, koji tvrdi da mu je pevačica tražila novac.
- Posao radim odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i dokazana kao umetnik. Izjave tog mladića su smešne i pomalo odvratne. Saša Popović je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Jedino on donosi odluku ko prolazi u baraž. Taj dečko je i ispao Popovićevom odlukom - kaže pevačica.

- Odgovorno tvrdim da su "Zvezde Granda" najpoštenije takmičenje. Nepune dve decenije radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je bio samo pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i naruši kredibilitet vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurišić. Ovo je toliko smešno da ne bi trebalo ni da komentarišem, ali smatram da našu emisiju kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada

Informer

 

- poručio je Popović, a s njim su saglasni i Ana Bekuta, Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i drugi.