21.02.2023.

20:51

Foto: E-stock

Džet set

NISAM SMEO DA GA UZMEM U RUKE! Novopečeni tata Sloba Radanović na ivici suza slavi rođenje naslednika! Večeras pevam Jeleni! (VIDEO)

Pevač Sloba Radanović van sebe je od sreće od trenutka kada je saznao da će po prvi put postati otac, a sada tek njegovoj radosti nema kraja, pa je tim povodom rešio da to proslavi kako dolikuje.

Naime, supruga popularnog muzičara Slobe Radanovića, Jelena, danas je na svet donela njihovo prvo dete - sina Damjana, a ponosni otac odmah se uputio u prestonički restoran, kako bi proslavio sa svojim najbližima ovaj veliki događaj.

Sloba nije krio svoju radost zbog prinove, te se sve vreme smejao, a gosti su već uveliko počeli da pristižu.

Kao što se može primeti novopečenog tatu gosti iscepali, kako i tradicija nalaže, a on se oglasio za medije i otkrio kako se oseća povodom rođenja svog naslednika

Informer

Sloba sav pocepan

- Ja sam emotivan, svi ovi trenuci su bitni za mene i moju porodicu u životu. Svi su pozvani i kolege sa kojima sam blizak. Stiglo mi je dosta poruka čestitki za rođenje sina, prvi su mi četitali kum, Jelenina mama, sestra. Jeleni sam se zahvalio što je sve to stoički podnela i donela mi na svet sina. Zajedno smo izabrali ime, u stanu je sve spremno za dolazak naslednika. Nisam smeo da ga uzimam još u ruke, to je tako minijaturno stvorenje, ceo dan se suzdržavam da ne zaplačem. Imam sada obavezu i odgovornost, al to je pre svega jedna velika ljubav i sve se radi iz ljubavi. Moja majka je presrećna i oduševljena, neće moći da dođe večeras, ja sam insistirao ali zdravstveno nije nešto okej. Večeras će pesme biti samo za Jelenu- rekao je Sloba za prisutne medije