23.02.2023.

08:00

Foto: E-Stock

Džet set

UDARAM GLAVOM O ZID KADA ME NIKO NE GLEDA! Milica Pavlović šokirala javnost!

Temperamentna pevačica otkriva da ponekad ima napade besa, koje ispoljava samo kada je sama.

- Kada me niko ne gleda, plačem i udaram glavom o zid, ali stvarno! Znam da je to mnogima čudno, ali tako je. Pored toga, jedem na nervnoj bazi, i to isključivo slatkiše jer ih obožavam. Muškarci bi se zgrozili kada bi videli koliko mogu da pojedem. Zato sam se i ugojila šest kilograma, pa sam imala problem sa kostimima za nastup u Nišu - kaže Milica.

Ona dodaje da i dalje sumira utiske sa prvog solističkog koncerta u hali "Čair", ali i da intenzivno radi na pripremama za spektakl koji planira da održi krajem godine u beogradskoj Areni.

Informer

Pljuje je
Ana Nikolić je samoj sebi neprijatelj. Bez razloga priča ružno o meni i pljuje moje poreklo
Milica Pavlović

- Koncert u Beogradu će biti potpuno drugačiji od onog u Nišu. Čim snimim četvrti studijski album, zakazaću datum u Areni. A do tada me čekaju ozbiljne pripreme.

Osim Milice, u Areni će pevati i njena ljuta rivalka Ana Nikolić, sa kojom se posvađala zbog pesme "Provereno". Pavlovićeva je gostujući u emisiji "Amidži šou" na pitanje koja koleginica joj zavidi, kao iz topa odgovorila:

- Ne znam ko mi zavidi, ali znam ko ružno priča o meni - Ana Nikolić. I pored toga što sam rekla da bih došla na njen koncert ukoliko bi me pozvala, ona nastavlja da pljuje po meni i mom poreklu. To je ružno, ali shvatila sam da je ona samoj sebi neprijatelj.
 

Informer

Kad sam ljubomorna, "kopam oči" ženama

Milica priznaje da je posesivna u vezama.

- Kada sam ljubomorna, izbije mi crvenilo po celom telu. Tada sam spremna i da "kopam oči" drugim ženama. Šta ću kad sam posesivna bivša - našalila se Milica.