24.02.2023.

07:00

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

ANA DALA 14.000 EVRA NA DETOKS U ŠPANIJI! Pevačica zbog koncerta menja život iz korena!

Pevačica je odlučila da očisti telo od toksina i drugih štetnih materija, pre nego što započne ozbiljne pripreme za koncert koji će održati 7. oktobra u beogradskoj Areni. Ona će dve nedelje provesti u hotelu u okviru kog postoji specijalan program pomoću kog će se rešiti svih poroka.

Informer

Kreću temeljne pripreme za koncert... Ana Nikolić
Ani teško pada što u programu detoksikacije ne sme da koristi telefon, pa neće biti u kontaktu s ćerkom Tarom

- Ana želi da zablista na prvom solističkom koncertu, pa je odlučila da bude u top-formi. Želi da se hrani zdravo, da vežba, ali i da ostavi alkohol i cigarete, zbog kojih se brzo zamara. Istraživala je na koji način to najbrže da uradi, pa je gledajući šta rade svetske zvezde pred koncertne turneje, pronašla taj program - započinje priču izvor blizak pevačici.
On dodaje da Nikolićeva u martu pakuje kofere i odlazi na detoksikaciju.
- Program za koji se odlučila leči dušu i telo! Ana će biti na specijalnom režimu ishrane, imaće treninge i meditaciju, ali i masaže dvaput dnevno, kako bi se rešila celulita i vode u organizmu. U program su uključeni i psiholozi koji razgovaraju s klijentima i pomažu im da se oslobode zavisnosti, pa će se tako Ana "skinuti" sa slatkiša, cigareta, ali i alkohola.

Informer

Sprema se da izgleda vrhunski... Ana
Nikolićeva želi da se reši celulita i nagomilavanja vode u organizmu, kako bi na koncertu izgledala savršeno

Nikolićeva je oduševljena idejom da, pre svega, bude zdrava, ali joj je teško palo što neće biti u kontaktu s ćerkom Tarom, pošto hotel u kom se vrši detoksikacija ne dozvoljava korišćenje mobilnog telefona.
- Da bi se postigli željeni rezultati, kontakt sa spoljnim svetom, pa samim tim i telefoni nisu dozvoljeni. Zato se Ana u jednom momentu premišljala da li da uopšte uđe u taj program, jer nije želela da se dve nedelje ne čuje sa ćerkom. Ipak, Rasta i njegovi roditelji ubedili su je da će sve biti u redu, da ne mora da brine, pa je na kraju pristala. U martu će se posvetiti fizičkom i psihičkom oporavku, a u aprilu kreće u ozbiljne pripreme za koncert i snimanje novih pesama za album "Trn" - završava naš sagovornik.

Ana: Ćerka mi je
rekla da ima dečka

Ana Nikolić kaže da njena petogodišnja ćerka Tara već ima momka u vrtiću.
- Pre neki dan mi je rekla da ima dečka, i to pred dekom! Kazala sam joj: "Praviću se da nisam čula. Nemoj da si to pomenula pred tatom kad se vrati iz Tajlanda". Zamislite da to čuje Rasta s Kosova, koji je odlučio da joj nađe muža još dok je bila u stomaku. Pakao nas čeka s njom! - kaže pevačica.