24.02.2023.

16:01

Foto: Printscreen

Džet set

MALI ŽELJKO ZAPEVAO PESMU, PA UKRAO ŠOU! Unuk Cece Ražnatović nasledio bakin talenat!

U novoj, 22. epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca show" imaćete prilike da vidite kako izgleda proba sa Cecom i njenim članovima benda, ali i da čujete priče koje do sada nikada niste imali prilike.

Šou je ponovo ukrao mali Željko, koji je i ovoga puta poleteo da se lati mikrofona i da zapeva.

Informer

Cecin unuk peva pesmicu...

- Ima jedna pećina stroga u kojoj živi Babaroga - otpevao je mali Željko, dok su mu u pozadini Cecini muzičari davali ritam.

Tokom tonske probe on se nije odvajao od Cece, a mnogima je upalo u oči koliko su njih dvoje vezani. Fanovi su primetili da mali Željko svoju baku oslovljava sa "Ceco" što je još jedan dokaz bliskosti i neposrednosti.

Njih dvoje su čak i zaigrali u jednom momentu, što je naišlo na opšte oduševljenje benda.

Informer

Mali Željko voli muziku, kao i njegova baka

Tokom cele Cecine probe mali Željko je sve vreme bio prisutan, a svu pažnju je privukao kada je stavio ronilačke naočare. Dok je Ceca pevala on se igrao sa svojom braćom i Cecinom sestrom Lidijom, a u jednom momentu bacio je i dinosaurusa u bazen.

Inače, u ovoj epizodi Cecini dugogodišnji saradnici otkriće i detalje sa njihovih svirki i njihovog druženja sa koncerata. Svako od njih u Cecinom bendu ima dugogodišnji staž, a za Cecu svako od njih ima samo leči hvale.

BONUS VIDEO: