24.02.2023.

23:12

Foto: Tanjug, Peđa Milosavljević, Novak Đurović

Džet set

MARINA NIJE PRIČALA SA MNOM MESEC DANA, LAĆA SE UMEŠAO! Ana Nikolić progovorila o odnosu sa nedavno preminulim tekstopiscima!

O Marini Tucaković koja je preminula 19. septembra 2021. godine nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću i njenom sinu Milanu Raduloviću Laći koji je pronađen na ulicama Izraela u decembru 2022. godine, Ana Nikolić ima samo lepe reči i anegdote. 

Informer

Ana Nikolić

Marina je Anu smatrala članom svoje porodice, a opšte je poznato da je upravo za nju napisala pesmu "Mišo moj" koju je posvetila pokojnom sinu Milošu. Pevačica je bila veoma bliska i sa Milanom Radulovićem Laćom kojeg je nazivala svojim saborcem, a sada se prisetila perioda kada se Marina na nju naljutila, pa nisu razgovarale mesec dana.

- Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stavri 'Labilna' jeste bio megahit, to mi je omiljena jedna od novijih... 'Klinika', 'Bilo je lepo' i 'Nije mi do s*ksa', to smo Laća i ja zajedno radili, pošto je bilo 'Opet je mala dama u bioskopu sama' refren... Ja sam pitala Marinu: 'Da li ti ja ličim na Željka Samardžića?', kakva dama u bioskopu sama? I ja u Skoplju kod Darka Dimitrova, odem u hotel i razmišljam na masaži o nekom mom životnom događaju koji će me asocirati na refren da ga promenim... I setim se, nećemo u detalje, ali bila sam jako zaljubljena tamo u nekog tada- ispričala je Ana, pa dodala:

Informer

Ana i Marina imale ogroman broj anegdota

- I ja sama napišem refren... Malo mi je Laća pomogao, malo ispremeštao reči... Međutim, Marina mi se od tada nije javila mesec dana. Kad god je pozovemo ona kaže: "U banci sam". Reko ti si bre neka milijarderka, non-stop si u banci. Ljuta, sujetna, to je neverovatno. Oni su majka i sin koji se vole bezuslovno, a opet se takmiče u tome. Marina mu kaže: "Mnogo se mešaš, ja se tebi tako nikad ne bih mešala, a ja počnem da se smejem i ne verujem.

Informer

Laća i Marina

Ovom prilikom Ana se osvrnula na još jednu anegdotu sa Marinom, o kojoj priča u sadašnjem vremenu, te ne želi da se pomiri sa činjenicom da je više nema.

- Ima jedna slična anegdota... Mi krećemo za Skoplje, a Marina mi kaže: 'Možeš li da povedeš ovog mog kretena?', ja kažem: 'Naravno da mogu, ali ženo ja idem da pevam pesme, ja nemam tekstove, a u četvrtak putujem', a Marina mi kaže 'Aj ti smršaj do četvrtka, odakle mi tekst'. Toliko smo se smejali, 'smršaj do četvrtka' mi je bio hit godinu dana- prisetila se se Ana.