03.03.2023.

07:14

Foto: Instagram

Džet set

UBACILA SAM U PESMU INFORMEROV TEKST! Evrovizijska zvezda oduševila novom verzijom pesme "In korpore sano"!

Ana Đurić Konstrakta je u novu verziju evrovizijskog hita "In korpore sano" ubacila tekst koji je Informer napisao o njoj! Prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu nastupila je preksinoć na RTS-u u prvom polufinalu srpskog izbora za najprestižnije muzičko takmičenje na svetu.

Pevačica je u revijalnom delu otpevala svoj hit kojim je zaludela ceo svet, ali u izmenjenom aranžmanu. Osim drugačije muzike, Konstrakta je u pesmu ubacila i deo teksta koji je Informer objavio o njoj 1. februara. Reč je o tekstu "Konstrakta se smrzla u šetnji" sa paparaco fotografijama, koje su objavljene u našem dodatku Hit.

Novi hit

"Konstrakti je u jednom momentu zazvonio telefon koji je izvadila, verovali ili ne, iz kape! Pošto je shvatila da je slučajnim prolaznicima bilo čudno što telefon drži u kapi, naglas je prokomentarisala: 'I telefon mora biti zdrav, ne samo umetnica'. Sa druge strane žice bio je njen suprug Milan, koji je zamolio da mu kupi nešto da jede", čuje se u novoj verziji pesme "In korpore sano", koju je Konstrakta otpevala pred milionskim auditorijumom.

Informer

Favoriti
Luk Blek i Filip Baloš su mi super. Jedva čekam finale da saznamo ko će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji
Konstrakta

Konstrakta kaže da je morala da ubaci naš tekst u pesmu jer joj je bio simpatičan i želela je da ga čuje cela Evropa.

- Bio mi je veoma zanimljiv taj tekst u vašim novinama. I bilo mi je simpatično da uzmem te rečenice i ubacim u nastup na Pesmi za Evroviziju. Stvarno treba imati maštu kada se pišu paparaci. Nadam se da se tokom prenosa na televiziji sve lepo čulo - kaže Konstrakta za Informer.

Informer

Luke Black

Evrovizija u Engleskoj

Pevačica dodaje da nije pažljivo gledala prvo polufinale jer je sve vreme bila u bekstejdžu i spremala se za nastup, ali da su joj najviše pažnju privukli mladi izvođači.

- U garderobi nije bilo televizora, pa nisam ni pratila nastupe. Gledala sam na Jutjubu neke snimke i generalno su svi bili dobri. Videla sam deo nastupa Luka Bleka i Filipa Baloša i baš su mi super! Jedva čekam finale da saznamo ko će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji - kaže evrovizijska zvezda, koja je prošle godine u Italiji osvojila visoko peto mesto.

Finale za srpskog predstavnika za Evroviziju biće održano u subotu, 4. marta, u direktnom prenosu na RTS. Ovogodišnja Evrovizija, 67. po redu, biće održana od 9. do 13. maja u Liverpulu. Prošle godine pobedila je Ukrajina, ali zbog rata u toj zemlji ovo muzičko takmičenje biće održano u Engleskoj.
 

Anđelina se razočarala

Anđelina se razočarala što se nije plasirala u finale Pesme za Evroviziju, pa je odmah posle proglašenja finalista istrčala iz studija na Košutnjaku.

- Nisam prošla u finale i mnogo sam tužna. Dala sam sebi ultimatum. Ako ove godine ne budem izabrana da budem predstavnik Srbije na Evrosongu, više se neću prijavljivati za takmičenje Pesma za Evroviziju - rekla je pevačica.