03.03.2023.

10:44

Foto: Printscreen/Aleksandar Jovanović

Džet set

MILICA DABOVIĆ SMUVALA KUMA DARKA LAZIĆA! Bivša košarkašica sa dečkom uživa u Vegasu!

Milan Cvetinović venčani je kum Ane Sević i Darka Lazića, a kada je folker doživeo veliku saobraćajnu nezgodu 2018. godine kod Pećinaca, on je sve vreme bio ispred bolnice.

Informer

Milan Cvetinović, kum Darka Lazić

Cvetinović je sada uplovio u vezu sa Milicom Dabović, a i dalje nije poznato kako su se bivša košarkašica i najbolji prijatelj popularnog folkera upoznali.

Milica je objavila fotografiju na kojoj drži svoju ruku na Milanovoj uz emotikon srca i bilo je jasno da je nova romansa na pomolu. Iako Dabovićeva nije uslikala Cvetinovića, ona ga je tagovala te je bilo jasno s kim je na putovanju.

Informer

Milica i Milan uživaju u Vegasu

Milica je imala dosta loših veza, a doživela je čak i nasilje o kojem je pričala za medije i priznala da je morala na psihoterapije zbog svega što joj se dogodilo:

- Moram da kažem da sam išla. Tvrdim da sam uvek bila najgora za samu za sebe. Mislila sam da radim pravu stvar, a nisam. Sada, nisu mi potrebne psihoterapije jer sam umirila svoj život. Kada sam pretrpela nasilje, a to nije bilo samo jednom, imala sam pametne prijatelje koji mogu da mi daju savete. Međutim, u jednom trenutku, osetila sam potrebu da treba da idem i da čujem tu drugu stranu kakvim putem treba da krenem. Sve se dešava sa razlogom i u pravo vreme- rekla je Milica.