03.03.2023.

20:22

Foto:

Džet set

WOW, ŠTA JE OVO?! MIRJANA ANTONOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Više nije Kićina divna crna žena, doživela enormnu promenu! (FOTO)

Ona je pozirala sa kratkom plavom frizurom, koja joj je potpuno promenila lični opis.

- Beograde, vidimo se uskoro. Znam, više volite crnu kosu - napisala je uz fotografiju koju je objavila, a obožavaoci su imali samo reči hvale za njen novi imidž.

- Super je boja i pomlađuje, Baš je osvežila lice, kao lutka, Lepo ti stoji ova boja kose. Nemoj odustati od nje, mada je možda i tebi pomalo neobična posle dugo godina crne boje, Ova boja ti je savršenstvo - pohvalili su je pratioci. 

Mirjana je javnosti najpoznatija kao žena kojoj je pokojni Kićo napisao i otpevao svoj najveći hit "Zbog jedne divne crne žene" a upoznao ju je dok je bio na jednoj od turneja SAD-om.

Nije odoleo njenoj lepoti, pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Ona je nakon njegove smrti odala neke dotad nepoznate detalje o njihovom odnosu.

- Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voleli, ali sticajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku, nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se videli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu -  napisala je Mirjana jednom prilikom na Fejsbuku.

Podsetimo, Mirjana je sa pevačem Miroslavom Ilićem dobila sina Devina, s kojim je dugo godina vodila borbu oko očinstva, ali je sud u Beogradu prošle godine doneo presudu i potvrdio da je pevač otac.

Jednom prilikom je podelila i kako je Kićo za nju uvek bio bolji čovek nego Miroslav. 

- Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovek i jedini koji me je u životu iskreno voleo. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin - objasnila je tada Mirjana.