04.03.2023.

19:16

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

MILICA ZAPEVALA BIJONSE SA ALEKSANDROM DABIĆ! Koleginice udružile glasove! (VIDEO)

Duže od decenije nismo imali priliku da čujemo u Srbiji uživo izvođenje pesme čuvene Bijonse, koje smo danas čuli u emisiji "Magazin in".

Muzička gošća Sanje Marinković, Aleksandra Dabić otpevala je hit "Crazy in Love" čime je oduševila sve prisutne, ali i Milicu Todorović koja je zapevala sa Aleksandrom da ovaj veliki hit. Oduševila je i Sanju Marinković koja je poselila snimak na Instagram story, napisavši “Wowww”.  

Informer

Milica Todorović oduševljena izvođenjem Aleksandre Dabić

U današnjem specijalnom predosmomartovskom izdanju emisije, Dabićeva je predstavila i novu pesmu i spot "Postelja od uspomena", koja već za nekoliko dana beleži stotine hiljada pregleda na YouTube.

Nekadašnja finalistkinja "Prvog glasa Srbije", koju smo gledali i u takmičenju Zvezde Granda, glasom i stajlingom podseća na proslavljenu muzičku zvezdu zbog čega je od publike na nastupima i dobila nadimak "srpska Bijonse".

Gosti emisije "Magazin in" bili su još i Slavica Ćukteraš, voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović, fotograf Dušan Petrović i njegova devojka dizajnerka Ema Luketin, urnebes je napravio i razgovor o ljubavnom životu.

Dok je Milica Todorović nasmejala sve do suza izjavom da je kad se zaljubi i zavoli: "kao krava kroz kukuruz", Aleksandra Dabić je zapanjila prisutne izjavom da je 14 godina u stabilnom braku.