07.03.2023.

10:33

Foto: printscreen instagram/indy_ara_indira

Džet set

(FOTO) ZNA DA UŽIVA ZA SVE PARE! ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM PEVAČICE! Indi ovako smiruje živce!

Popularna pevačica ima stila i ukusa, što smo do sada mogli da vidimo jer se je svaka njena odevna kombinacija stilizovana i izaziva lavinu pozitivnih komentara njenih fanova koji pomno prate svaki njen korak.

Indira Aradinović pokazala je svoju oazu mira sređenu, uređenu i čistu, a kako je ona sama istakla u opisu fotografije i video snimaka koje je podelila na društvenoj mreži Instgram, jako je važno da sve bude na svom mestu, jer se ne snalazi u haosu.

Informer

 

- Higijena je pola zdravlja - napisala je popularna pevačica koja je pokazala kako usisava svoj stan koji je nakon njenog sređovanja zablistao.

Indi je poznata kao neko ko je opterećen čistićom, svaki slobodan trenutak koristi kako bi uređivala svoj dom.

U stanu pevačice preovaldavaje bela boja, ali i nijanse pastelnih boja poput zelene i žute, dosta prirodnog cveća, a njena omiljena biljka je "drvo života" koje je oplemenilo njen prostor.

Na zidu ima umetničke slike na kojima su konji, jer simbolizuju snagu i jačinu, pa se baš za takvu umetninu odlučula, jer je i sama više puta istakla da je veliki borac. 

Informer

 

Podsetimo, Indira je u poslednje vreme veoma često u medijima, nakon tuče sa sestrom u video snimka koji je uzburkao javnost.

Informer

 

Nakon skandala sa mlađom sestrom, Indi se razvela od svog supruga sa kojim je bila u braku 3 meseca, a onda je morala i na hitnu operaciju gde je menjala silikonske implante.