07.03.2023.

13:52

Foto: printscreen

Džet set

INFORMER ISPRED PORODIČNOG DOMA POGINULOG PEVAČA! Evo gde je živeo, u komšiluku MUK zbog tragedije! (FOTO)

Nemanja je poreklom iz Foče, gde je pohađao srednju Ekonomsku školu, a pored toga što je pevao, Vuković je svirao i klavijaturu.

Kako je sam jednom prilikom naveo u slobodno vreme voleo je da šeta i da izlazi sa društvom, dok je sebe opisivao kao tvrdoglavu i harizmatičnu osobu.

Ekipa informerovog portala uputila se do pevačeve porodičnog doma na Petlovom brdu u Beogradu gde je živeo, kada smo pozvonili na interfon na kome piše prezime Vuković niko se nije javio. 

Komšije, koje smo usput sreli, rekle su nam da su nam da su mladog pevača slabo viđale i da je ovo velika tragedija za njegovu porodicu.  

Informer

- Šokirana sam da je poginuo mladi pevač, jako mi je žao zbog njega i njegovih roditelja - rekla nam je komšinica koja nije želela da otkriva ime.

Starija gospođa koja je sa unukom ulazila u zgradu pokušala je da nam pomogne i pustila unutra, ali odgovora ni na vratima stana nije bilo. 

- Nije se previše družio sa komšilukom, slabo smo ga viđali - rekla je komšinica, dok neki čak nisu ni bili svesni da u komšiluku imaju javnu ličnost: 

- Jako mi je žao koja tragedija, nisam znala da nam je u komšiluku "Zvezda Granda", verovatno je često putovao pa sam ga slabo viđala.

Podsetimo, iz za sada neutvrđenih razloga nije poznato zašto se Nemanja nakon saobraćajne nesreće odlučio da pretrči autoput, kada je na njega naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta. 

Nemanja je tokom vožnje doživeo nesreću, naime, najverovatnije zbog kvara na točku pevač gubi kontrolu i udara o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega nalazila su se dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci  na autoputu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije - rekao je izvor blizak istrazi za "Telegraf".