08.03.2023.

13:19

Foto: printscreen

Džet set

DEVOJKA MI JE REKLA DA JE DŽEJ KUPOVAO HRANU ZA SIROMAŠNE! Momak ispričao kako je pokojni pevač pomagao onima koji nisu imali, NEVEROVATNA PRIČA!

Publika i njegovi fanovi dobro znaju da je Džej voleo život, dobre kafane i da je živeo život punim plućima.

Informer

Čovek moćnog glasa i zlatnog srca... Džej

Ono što je manje poznato je da popularni pevač svaki dan dolazio u pekaru koja se nalazi u njegovom komšiluku na Dorćolu i da je kupovao peciva za sve one koji nisu imali šta da jedu, jer je želeo svima da pomogne.

Nedavno se pojavila objava na društvenim mrežama koja je sve iznenadila, a govori o humanosti Džeja Ramadanovskog.

Informer

 

- Moja bivša devojka je radila u pekari na Dorćolu i pričala mi je da kada se završava smenu, a ostane joj peciva u pekari, pokojni Džej je dolazio i kupupovao sve što je ostalo za ljude koji nisu imali šta da jedu, a ona mu je kucala njen popust. Dve dobre duše - glasio je komentar koji je izazvao lavinu pozitivih komentara. 

Pevač je sahranjen u Aleji zaslužnih građana uz zvuke violina koje su svirale njegovu "Nedelju", a samo par dana kasnije, Dorćolci su mu odali počast u znak sećanja muzikom koju su slušali u ovom delu grada.

Informer

Na Dorćolu, u Jevrejskoj ulici, urađen je i mural Džeja Ramadanovskog, pevača koji je preminuo u svom domu u 57. godini.