08.03.2023.

20:40

Foto: Foto: Informer / Goran Todorović

Džet set

NISAM ZAŽALILA! ANA SEVIĆ NA KONCERTU SAŠE MATIĆA! Posle medijske ilegale progovorila o povratku na scenu! (VIDEO)

Anu smo posle dužeg vremenskog perioda i porođaja sa trećim detetom videli u javnosti, obzirom da se poslednjih nekoliko godina posvetila porodici i odgajanju dece.

Sašu i Anu veže dugogodišnje prijateljstvo još kada su zajedno za pevačevu poznatu pesmu "Noći u Sibiru" snimali spot, u kome je upravo ona bila glavni lik. 

Ana se ovom prilikom podsetila saradnje, ali i otkrila koliko joj je to značilo u karijeri.

- Obožavam Sašine pesme, ono što je neverovatno je da se veselim najviše uz njegove balade. Posebna pesma je "Noći u Sibiru" jer sam u njoj učestvovala. Sale ima posebnu emociju i sve zna da iznense na pravi način. Dok smo zajedno sarađivali on je ozbiljan profesionalac i zahtevan, jer ne bi bio to što jeste ali u pozitivnom smislu. Neizmerno sam zahvalna što sam bila deo toga i kroz spot koji je lepo dočarao pesmu. 

Informer

Ana Sević

Ona se dotakla i izlazaka, koje kako je rekla ne može baš često da priušti jer je majka troje dece.

- Ne mogu često da priuštim sebi izlaske, umem sebi da dam oduška imamo bake koje izlaze u susret. Od supruga i dece sam za 8.mart dobila cveće i divne čestitke. Ja nisam neko ko traži pažnju samo na današnji dan, treba je imati 365 dana u godini- rekla je Ana i dodala da ne planira još da se vraća na scenu: 

- Imam još zakonsku dozvolu dve godine da ne radim na treće dete, tako da ću to iskorisiti. Nisam zažalila što sam karijeru zbog porodice stavila u drugi plan.