11.03.2023.

11:37

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

NEZGODA NA NASTUPU, ZVEZDI GRANDA PAO KROV NA GLAVU: Završio sam s pevanjem!

Nemanja je doživeo i nezgodu na nastupu, kada se krov sale u kojoj je pevao srušio na njegov bend i njega:

- Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevremene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povređen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša i valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima... Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pevanjem – prisetio se pevač, pa otkrio da u poslednje vreme najčešće nastupa sa koleginicama.

- U poslednje vreme dosta radim sa Aleksandrom Bursać, sa Cipkom i Ninom Jovanović. Sve tri su sjajne, ali Cipka pravi najbolju energiju, tu nema greške, ona kad grune to je eksplozija energije – priznao je Nemanja.

Informer

Nemanja Đurđević

- Što se tiče nespavanja, već sam navikao zbog posla, tako da neće bi smetati navikavanje na još jednu bebu. Nadam se da ću imati neku protekciju kao ‘radio si, pa ne moraš’. Ćerkica je najviše nestrpljiva, ona jedva čeka batu, već zna kako će da se zove. Imali smo dva, tri imena u opticaju, ali Iskra je to već izabrala- rekao je.