13.03.2023.

14:02

Foto: printscreen

Džet set

ADVOKAT KOJI SE ZALAGAO ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA NASTUPA NA EVROVIZIJI! Australiju predstavlja čovek koji se svojski borio za našeg tenisera!

Imigracioni zastupnik Danijel Estrin direktno je povezan sa slučajem Novaka Đokovića koji je početkom prošle godine vodio pravnu borbu sa vlastima u Australiji zbog zabrane ulaska u Australiju.

Informer

Danijel Estrin

Naime, dok je najbollji teniser sveta bio zatvoren u imigracionom hotelu Estrin mu je pružao podršku i oglašavao se u javnosti povodom ovog slučaja. On se tada oglasio za BBC i naveo da Novak ima slučaj u svojim rukama ali i otkrio da li će se Đoković naći pred sudom čime je implementirao da je u kontaktu sa njegovim pravnim timom.

- Podnesak Đokovićevih advokata ima potporu i imaju dobre izglede na sudu, tj. da će sud pronaći ‘grešku u nadležnostima’ – to znači da je napravljena pravna greška, da je ništavna odluka o poništavanju vize, te da bi Đoković dobio nazad prvobitnu vizu - rekao je Danijel tada i naveo da se Novak neće naći pred sudom u ulozi svedoka što se i dogodilo.

Informer

Novaku će verovatno biti drago...

Podsetimo, Danijel će sa bendom Vojažer predstavljati Australiju a publici će se predstaviti pesmom "Promis". Nakon pobede pevač i advokat istakao je da je srećan što će imati priliku da se nastupa na evrovizijskoj sceni.

- Čast nam je, volimo ovo samopouzdanje koje imamo. Idemo da se zabavimo - rekao je.

Informer