15.03.2023.

13:43

Foto: printscreen

Džet set

OGLASILA SE NIKOLIJA NAKON VESTI DA JE VESNA POBEGLA IZ BOLNICE: Najbitnije je da je ona dobro!

Pevačica Vesna Zmijanac prošlog četvrtka je operisana u Kliničkom centru gde joj je ugrađen bajpas, a ceo zahvat je prošao u najboljem redu.

Vesna je shvatila da je stanje alarmantno i da više ne sme da se igra sa zdravljem, pa je odlučila da posluša lekare koji su je podvrgli operciji ugradnje bajpasa, a pred njom je sada dug proces oporavka uz obavezno mirovanje.

Informer

Vesna Zmijanac

Kako su domaći mediji preneli, Vesna je nakon operacije, navodno, pobegla iz bolnice i bila je izričita u želji da svoj oporavak nastavi u Bukulji gde imaju porodičnu kuću.

Ovim povodom smo kontaktirali Vesninu ćerku, Nikoliju Jovanović, koja je istakla da je stanje njene majke u najboljem redu, što joj jedino bitno u ovom mometnu.

Informer

Nikolija Jovanović

- Majka je dobro, ne želim da razgovaram na tu temu, želim da imamo mir u oporavku, najbitnije je da je ona dobro - rekla je Nikolija za naš portal. 

Kako naš dobro obavešten izvor saznaje, Vesna se još uvek nalazi u bolnici, gde se uspešno oporavlja, a kada će tačno izaći na kućno lečenje još uvek nije potvrđeno:

- Vesna se uspešno oporavlja, lekari prate njeno stanje i ona je i dalje u bolnici. Uskoro bi trebalo da izađe- kazao je izvor ua Informer.