16.03.2023.

19:44

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

SPREMAM SE ZA OPERACIJU! Darko Lazić potvrdio da mora pod nož: Pre nije bilo potrebe, sada mi mnogo smeta! (VIDEO)

Darko je sve iznenadio kada je Vasićima doneo prase, a onda je medije šokirao priznanjem da planira operaciju:

- Evo večeras sam ja kasnio zbog nje i zbog praseta. Inače, kasnim zbog sebe, ali sam večeras kasnio zbog nje, dok se Katarina našminkala i sve to. Ako čuje ubiće me, ali nema veze- kazao je Lazić kojeg su novinari pitali da li bi voleo da mu njegova supruga Katarina bude u spotu: 

Informer

Darko doneo prase Jeleni i Slobi

- Mislim da neće, nemam pojma. Mislim ja bih voleo, Kaća je lepa devojka, ali znaš kako kažu:"Čim ubaciš devojku u spot, odmah raskinete". 

Lazić je ovom prilikom prokomentarisao i aferu koja drma "Zvezde Granda", a u kojoj je njegova starija koleginica Snežana Đurišić označena kao član žirija koja od takmičara uzima mito:

- Pojma nemam šta se dešava u "Zvezdama Granda". Snežana je jedna divna osoba, ona je legenda, tako da stvarno mislim da je to izmišljotina- prokomnetarisao je Darko i otkrio da će možda biti pacijent u ordinaciji koju je danas otvorila Lela Vasić, supruga Slobe Vasića. 

- Neću sređivati zube, možda mi malo treba izbeljivanje

Informer

Supruga Katarina mu sve sprema...

Darko Lazić koji je pre nekoliko godina operisao želudac, sada je istakao da je na posebnom režimu i da mu hranu sprema njegova supruga Katarina:

- Sad sam na nekom režimu, vodim računa šta jedem. Malo vodim računa šta jedem jer hoću da istopim masti. Konzumiram samo meso, živim zdravo koliko je moguće. Kaća sprema sve, pošto se ona zdravo hrani.

Primetivši da je poprilično smršao, novinari su pitali Darka da li trenira:

- Sada ne treniram, spremam se za operaciju. Idem malo da zategnem kožu, nije bilo pre potebe, nije mi smetlao, sada mi malo smeta. 

Više pogledajte u video snimku: