18.03.2023.

07:00

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

TEODORA SPISKALA 24.000 EVRA U DUBAIJU! Pevačica povela celu svitu na snimanje!

Teodora je nedavno snimila spot na ovoj egzotičnoj destinaciji, a na put je povela celu svitu i snosila je sve troškove!

Informer

Platila u fulu snimanje spota... Teodora

- Teodora nikad nije žalila novca kad je u pitanju njen posao. Ona ne voli previše da troši na firmiranu garderobu, pa ušteđevinu uglavnom ulaže u pesme i spotove. Zato je odlučila da novi spot snimi u Dubaiju! Pre nego što je krenula, u Beogradu je pazarila sve što joj je neophodno za snimanje spota, ali je samo za smeštaj u Dubaiju i avionske karte dala oko 7.000 evra! - priča izvor Informera i dodaje da se Džehverovićeva trudila da svima bude lepo:


- Sa njom je krenuo i njen brat Sava, kao i njegova trudna žena, koja je inače Teodorina šminkerka. Tu je bio i frizer, kao i nekoliko njenih prijatelja. Iznajmili su veliki luksuzan stan u Dubaiju, ali su išli na večere samo po elitnim restoranima. Tamo su proveli sedam dana i menjali su nekoliko lokacija kako bi snimili što bolje kadrove. I kada je sve na kraju stavila na papir, snimanje spota koštalo ju je oko 24.000 evra!

Slaba na košarkaše

Teodora Džehverović je očigledno slaba na košarkaše. Donedavno je bila u vezi sa Ninom Čelebićem, a otkad se pojavila na utakmici Partizana i Crvene zvezde, počeli su da je dovode u vezu sa Lukom Vildozom. Ona, međutim, tvrdi da joj on nije novi dečko i otkriva za koga navija:
- Ovo mi je prvi derbi, navijam za Partizan, oduvek!