21.03.2023.

07:00

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

GOBELJA ČASTIO KAĆU ODMOROM U DUBAIJU! Fudbaler odrešio kesu za svoju suprugu!

Folk zvezda i fudbaler juče su stigli u Ujedinjene Arapske Emirate, gde će provesti četiri dana.

Informer

Uživaju u Dubaiju...

Kako saznaje Informer, ovog puta je Marko rešio da odreši kesu!
- Gobelja je odlučio da iznenadi Kaću odmorom u Dubaiju. Sam je našao aranžman, uplatio i samo je obavestio suprugu da spakuje kofere! Ona je bila oduševljena i odmah je pristala da "skoknu" u Dubai. Kaća je pravo s nastupa u Crnoj Gori otišla u stan kako bi se spakovala, dok ju je na aerodromu već čekao Marko sa kartama. Zbog poslovnih obaveza njih dvoje će na odmoru biti samo četiri dana - priča naš dobro obavešten izvor blizak popularnom paru i otkriva koliko će fudbalera sve to koštati:

Informer

Žive bajku... Kaća i Gobelja


- Marko mi je rekao da je izabrao hotel u kome noćenje košta 1.000 evra. Znači, samo za hotel potrošiće 4.000 evra, a da ne pričam o avionskim kartama i večerama u luksuznim restoranima.
Pevačica i fudbaler na put nisu poveli ćerkicu Katju.

Iznenađenje
Marko je rekao Kaći da spakuje kofere i dođe na aerodrom, gde ju je on već čekao sa kartama

 

- Dok su Kaća i Marko u Dubaiju, o Katji će se brinuti dadilja, koju su nedavno zaposlili. Sve vreme su na vezi sa njom - priča naš izvor i otkriva ko popularnom paru pravi društvo na odmoru:
- U istom hotelu je i njihova kuma Andreana Čekić, s kojom je Kaća veoma bliska. Njih dve su se dogovorile da poslednji dan odmora provedu u šopingu i da sve pare koje su zaradile na poslednjoj tezgi spiskaju na krpice!