24.03.2023.

10:26

Foto: printscreen

Džet set

MILE KITIĆ SNIMIO DUET SA ĆERKOM ELENOM! Nećete verovati o čemu pevaju, pevač iznenadio publiku!

Mile i Elena objavili su duetsku pesmu "Pare". Iako je dugo izbegavao da do ove saradnje i dođe, Kitić je sad priznao i zašto se predomislio.

Naime, za sve je kriv pokojni sin Marine Tucaković Milan Radulović Laća, kog Kitić, kako kaže, nije mogao da odbije kad se pojavio s hit pesmom.

Informer

Elena Kitić, pevačica

- Nisam bio za to da ja, kao otac, snimim sa ćerkom pesmu, mi i nemamo isti fazon, ona peva jedno, ja nešto drugo. Svi su me pitali zašto nešto ne snimamo i, jednostavno, mislio sam da to ne bi bilo dobro. Međutim, iznenadio sam se kad mi je Laća, sin Marine Tucaković, doneo pesmu koja je strašna! Otpevao sam svoj deo, kao i ona, malo smo korigovali nešto i eto nas u duetu - rekao je Kitić, pa priznao da nije verovao da će na kraju sve tako dobro ispasti:

- Odlična je pesma, dobar spoj, zapravo, iznenadio sam se kako je to sve ispalo, odlična je poruka i mislim da će proći kod publike. Mislim da će se nakon te pesme i ona pojavljivati više u medijima, pa i sa mnom na nastupima.

Informer

Mile Kitić, pevač

Inače, Mile se u spotu pojavljuje u crnom odelu, dok je njegova ćerka sva u zlatu, a pesma govori o novcu i o tome šta se sve može s novcem. 

DEO PESME "PARE"

Šta ti treba, to su pare.
Šta te greje, to su pare.
Tu su pare da te čine srećnom.
Koliko košta da se živi večno...