24.03.2023.

21:35

Foto: printscreen

Džet set

NE ŽELI DA GA POVEZUJU SA RIJALITI UČESNICOM! Košarkaš poslao upozorenje Teodori Džehverović: Rečeno joj da se ne igra

Pevačica Teodora Džehverović napravila je potpunju pometnju kako na tribinama, tako i u medijima, kada se pojavila na večitom derbiju u Pioniru. 

Na dan utakmice kao bomba je odjeknula vest da je pevačica u vezi sa košarkašem Crvene zvezde, Lukom Vildozom, a sam njen dolazak na utakmicu je još više podgrejao sumnje o njenoj novoj romansi.

Informer

Teodora Džehverović

U medijima se nekoliko danas nakon toga pisalo i nagađalo o njihovoj navodnoj vezi, a poznati košarkaš je ubeđen kako svi ti navodi dolaze od nje, te joj je zbog toga poslao i upozorenje da prestane da širi glasine o lažnoj ljubavi. 

- Teodora ništa ne radi slučajno. Pre utakmice pojavile su se informacije da je u šemi sa Lukom. Pošto to nije tačno i njemu takve stvari baš smetaju, ubrzo se ušlo u trag ko je i šta plasirao i preko koga. Argentinski košarkaš ne želi da bude u javnosti zbog veze sa pevačicama, naročito rijaliti učesnicima, već isključivo zbog sporta. Zbog toga se nije ni oglašavao jer nije hteo da produbljuje priču. Oni koji se time bave ispitali su sve i saznali odakle vetar duva. Njoj je rečeno da se sa tim ne igra - kaže izvor.

Informer

Luka Vildoza

Posle izvesnog vremena i brojnih novinskih natpisa, pevačica se oglasila na svom Instagram profilu i stala na kraj nagađanjima. 

- Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg momka neću pratiti na Instagramu. Zeznuli ste se - napisala je ona.