26.03.2023.

14:58

Foto: Printscreen

Džet set

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA FOTKE!? Danas je poznata po moćnom glasu i oštrom jeziku, a malo ko bi pogodio o kome je reč!

Maja važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima, ali u javnosti nema preterano puno fotografija iz njenog detinjstva.

Informer

Maja Nikolić, pevačica

Međutim, na jednom Instagram nalogu se pojavila fotografija iz perioda kada je Nikolićeva imala kratku braon kosu do ramena i šiške, a već tada je pevala pesmice uz gitaru koju takođe možemo videti iz priloženog.

Informer

Maja Nikolić, pevačica

Podsetimo, Maja potiče iz muzičke porodice. Njen otac, Novak, je imao svoj ansambl i pevao je zabavnu muziku, dok je njena mama Slavica pevala izvornu muziku. 

Svoj prvi javni nastup je imala sa 7 godina na festivalu "Majska pesma" u Nišu, kada je pevala u duetu sa bratom i osvojila prvu nagradu. Od muzike je vrlo rano zaradila i svoj prvi honorar.

Informer

Maja Nikolić, pevačica

Počela ja sa 13 godina da peva u kafiću i piceriji. Pevala je džez, soul, evergrin. Sa 15 godina je sa bratom osnovala grupu Mar-Maja. Na estradi se proslavila zahvaljujući Maji Odžaklijevskoj, koju zove estradnom mamom. 

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.