30.03.2023.

07:20

Foto: Foto: G.T.

Džet set

REKORDERKA! PEVAČICA IMA NAJVEĆE POPRSJE NA ESTRADI! Goga Sekulić stavila gigantske silikone!

Goga Sekulić ima najveće grudi u Srbiji! Folk zvezda nedavno je povećala svoje bujno poprsje i ugradila osmice!

Informer

Goga Sekulić

- Goga je već mesecima planirala da ode na remont silikona jer ih je stavila još pre deset godina. Odlagala je operaciju zbog obaveza koje je imala oko sina Vasilija Andreja, a onda i zbog posla. Konačno je našla vremena, pa je zakazala intervenciju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu - priča izvor blizak pevačici za Informer i otkriva kako je došlo do toga da stavi još veće silikone:

Trpi bolove

Želela je da smanji grudi zbog bolova u leđima, ali ih je na kraju ipak povećala

- Goga se žalila se da ima bolove u leđima i da će zbog toga da smanji grudi! Međutim, lekar joj je objasnio da probleme s kičmom ima iz sasvim drugih razloga, kao i da može slobodno da stavi još veće jer je visoka. Poslušala ga je i odlučila se za čak 800 kubika! Sada ponosno nosi osmice!

Goga Sekulić kaže za Informer da je prezadovoljna novim grudima!

- Trebalo je da idem na podizanje i zatezanje grudi posle porođaja. Međutim, dok mi je sin bio baš mali, imala sam mnogo obaveza oko njega, a zatim sam i mnogo radila. Napokon sam našla vremena i otišla na operaciju. Prezadovoljna sam! Nove grudi odlično stoje na moju građu i visinu - kaže pevačica i dodaje da je operacija prošla dobro, ali da joj je bilo teško da miruje:

Informer

Goga Sekulić

- Danima sam trpela jake bolove, ali sad mi je bolje. Najviše me je nerviralo to što sam žena od akcije, a morala sam dve nedelje da mirujem. Srećom, roditelji su sve vreme bili uz mene i pomagali mi. Vodili su unuka u vrtić i čuvali ga. Takođe, i moj bivši suprug Uroš Domanović je došao iz Ciriha u Beograd samo zbog mene i vozio me je na intervenciju.

Ona otkriva da je apsolutna rekorderka među javnim ličnostima kad je reč o veličini silikona:

Prešišala Soraju

Hirurg mi je rekao da sada imam veće grudi od Soraje Vučelić

- Hirurg mi je rekao da imam veće grudi od Soraje Vučelić! Možda ne izgleda tako jer sam visoka, ali je to istina. I pre prve operacije imala sam prirodno velike grudi, ali sam oduvek želela da budu još veće.