29.03.2023.

20:43

Foto: Skaymusic, Printscreen/Instagram

Džet set

UDAJE SE DANIJELA MARTINOVIĆ?! Nakon raskida dugogodišnje veze sa Petrom Grašom, pronašla svoju ljubav: Život mi je krenuo u drugom smeru

Danijela Martinović i Petar Grašo bili su sinonim prave i velike ljubavi, a njihov raskid nakon dve i po decenije veze, potresao je čitavu javnost. 

Grašo se ubrzo venčao sa Hanom Huljić sa kojom je dobio ćerku Albu, što je dodatno razbesnelo mnoge, te su ga osuđivali i vređali, dok je puna podrška išla Danijeli.

Informer

Petar Grašo, Hana Huljić, Danijela Martinović

Ubrzo nakon toga i Danijela je pronašla svoju sreću pored Josipa Plavića, kriminalističkog inspektora kog je upoznala pre godinu kada je pevačica podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove - ispričala je ona nedavno za hrvatsku Gloriju.

Informer

Danijela Martinović

Sreću ih zagrljene i srećne, te se navodi i da su svoj odnos podigli na viši nivo, a spekulacije su podgrejane kada je na njenoj ruci zasijao biserni prsten, te su obožavaoci odmah pomislili da se pevačica udaje.

- Prsten je poklon, ali neću otkriti od koga je, neka to bude tajna - izjavila je Danijela nedavno.

Danijela ne krije da je ispunjena i srećna.

- Postoje institucije i pravila, ali uvek postoji čovek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u potpuno drugom smeru. Stvarno sam srećna, nema na to šta da se doda, ni oduzme - otkrila je za Dalmatinski portal.