02.04.2023.

07:00

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

SANJA KUŽET PRVI PUT POKAZALA MUŽA! Ovako izgleda drugi suprug popularne voditeljke!

Sanja i njen suprug večeras su strpljivo ispozirali fotoreporterima i nisu se krili prilikom dolaska na predstavu.

Informer

Sanja sa suprugom Nemanjom...

Naime, Sanja je u braku sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Njih dvoje su odavno odlučili razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja, retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima sa voditeljkom.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja Kužet svojevremeno i ostala je dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

Informer

Ljubav iz srednje škole... Sanja i Nemanja

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Sanja je pre braka sa Nemanjom bila udata za Zoran Pipera, člana obezbeđenja vlasnika "Pinka", a na venčanju s njim kuma joj je bila Lepa Brena. Sanja i Zoran imaju sina Andriju, dok sa drugim suprugom Nemanjom ima sina Strahinju.